tirsdag 20. oktober 2009

Skillsmisse eller tvangsflytting /Divorced or moved by force

Få saker i media i de siste årene har vel vært så preget av mostridende informasjon som Moland/French-saken i Kongo.
Few cases the last years has been so filled with contradictive informations as the Moland/French-case in Kongo.

I dag står det i avisen at de er ulykkelig av å ha blitt skilt, og flyttet til separate celler, se Nettavisen.no, og i Dagbladet står det at Moland ikke vil være sammen med French lengre, se Dagbladet.no, og VG ser ikke ut til å synes det er en nyhet i det hele tatt, da de er mere opptatt av Molands helse. Se vg.no. Og pygmeer er ute for å motsi forklaringen de to har gitt med hensyn til flukten, og deretter også få sine 15 minutter i rampelyset. Se Pygmeer
Today it's in the newspaper taht the are unhappy of being separeted, and put in seperate cells (according to Nettavisen.no) and in another newspaper, they have been fighting and Moland does not want to be with French anymore (according to Dagbladet.no) and VG doesn't think this is news at all and are focusing on the fact that Moland is sick (this according to vg.no). And then some pygmee's is out to contradict the statement Moland and French has done about the escape through the jungle, and by this made sure to get their 15 minuts of fame (also according to vg.no)

Nå er vel ikke jeg den som sitter med alle svarene i denne saken, egentlig tror jeg at de eneste som sitter med alle svarene er de to saken gjelder. Om de er skyldige eller ikke, skal ikke jeg bedyre, men jeg føler meg rimelig sikker på at de ikke er Uskyldige i alle tiltalepunktene. Men får vi noen gang vite sannheten??
I am not the one that have all the answers in this case. I believe that the only ones that knows what has really happened is the two guys involved. And if they are guilty or not, I cannot say. But I do believe that they are not innocent of all charges. Will the truth ever be knows??

De er i hvertfall ikke to uskyldige ungutter som var på en eventyr-ferie til Kongo. Ingen med vettet i behold reiser på ferie til Kongo!! At de hadde alternative og ikke helt redelige motiver tror jeg ikke det er mange som tviler på. Jeg tror heller ikke anke-rettsaken vil avdekke hva som egentlig skjedde der nede. Det ser ikke ut som om guttene får en rettferdig rettsak, skyldig eller ikke!
I do not believe that they are two innocent young boys on an adventurous vacation in Kongo. No-one in their right mind will have their vacation in Kongo!! And that they had alternativ motives, well I do not that believe that anyone believe otherwise. and I do not think that the new trial will uncover the truth on what really happened. And it will not be a fair trial, guilty or not.

Tiden vil vise hva som skjer. Time will show what will happen.

5 kommentarer:

  1. Når jeg tenker meg om, så er det jo merkelig at disse guttene hele tiden har fått sitte sammen - og eventuelt planlegge forklaringer sammen... Jeg ville tro at i f.eks. Norge ville de vært holdt adskilt fra første stund.

    SvarSlett
  2. Jepp, tenk på det. De har sittet sammen hele tiden og har allikevel klart å komme opp med noen plausibel forklaring. Mange forklaringer riktignok, men ingen troverdige.
    Lurer på om French nå har fått nok av Moland og har tenkt å fortelle hele sannheten. Mulig den er mer flatterende for han enn for Moland... Det virker som de villeste historiene som kommer ut fra Uganda stort sett er Molands "tankeeksperiment".

    SvarSlett
  3. Synes ikke synd på disse to fjottene der. Forøvrig så må de ha havnet i et luksushotell-fengsel med snille fengselsmyndigheter, siden de får dele celle og bare kreve og kreve.. Kanskje bestikkes noen voktere der.. eller?

    SvarSlett
  4. jag tror det var norrmännen som dödade så låt dom vara i kongo med deras rättvisa OK

    SvarSlett
  5. Tror det er ganske mange som mener de er skyldige i nesten alle tiltalepunktene, dvs. IKKE i spionasje for den Norske kongen :-)

    SvarSlett