mandag 16. november 2009

Prosjektledelse 3 og god mat / Project management 3 and good food

Så er jeg i Drammen igjen. Denne gangen på oppstarten av Prosjektleder 3, dvs. den delen hvor jeg skal skrive bachelor-oppgaven min. Det positive med denne siste delen er at alle samlinger er over 2 dager slik at man får mere ut av hver samling.
Nå går vi enda mere ned i detaljer i prosjektledelsen, og begynner med økonomiske analyser og suksesskriterier og får en innføring i diverse datasystemer som er støttesystemer for prosjektledere.
I am in Drammen again. This time for the startup of Project Manager 3, that is the last part where I will write on my bachelor-assignment. The positive side it that all gatherings are 2 days, so we get more out of every gathering.
And we move even further down in the matter of project management, with financial analisys and successcriterias and even a introduction to software that can support a project manager.

Det gjør også at man kan være litt sosial med de andre som reiser. Ikke at det er så mange, vi er totalt 3, men vi bestemte oss for å gå ut å spise sammen i dag. Tove har jeg gått alle 3 med og vi har skrevet en av oppgavene sammen. Jon Harald har gått på 2 og 3 sammen med oss.
It also means that we can be a bit more sosial with the other ones that travel. Not that it is a lot of us, in total we are 3, but we decided to go out and have a meal together. Tove and me has been on all 3 steps together and have been written the first assignment together. Jon Harald has been on step 2 and 3 with us.

Vi hadde en trivelig ettermiddag på Glass Brasseri og Bar i Drammen, og jeg må si at maten var nydelig, og det var også tilbakemeldingene fra de andre. Så dersom du er i Drammen og skal ut å spise, ikke nøl med å dra hit. Tove spiste kveite, jeg indrefilet og Jon Harald spiste burger. Dvs. litt av hvert på menyen der. Indrefileet var perfekt medium stekt, god og rød inne i og saftig og mør.
We had a really nice afternoon at Glass Brasseri and Bar in Drammen, and I have to say that the food was excellent and so thought the others. If you ever are in Drammen and want to go out for a meal, do not hesitate to go here. Tove had some halibut, I had some prime beef and Jon Harald had the burger. A lot of different food there. My beef was perfect barbequed with a bloody center, juicy and tender.

Du kan lese mere om restauranten her.... Only Norwegian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar